150 billetter igjen - kan være utsolgt før sommeren

Driftskonferansen passerte 200 deltakere før fagprogrammet ble lagt ut, og pågangen for å sikre seg billetter er større en noen gang.

Published Last updated

–Det har vært en overveldende pågang, og det merkes at det er to år siden vi arrangerte Driftskonferansen sist. Mange higer etter å få reise på ny tur med konferansen, forteller Henrik Sakshaug, prosjektleder for Driftskonferansen.

Solgte 200 billetter før fagprogrammet ble lansert

Driftskonferansen passerte 200 deltakere før fagprogrammet ble lagt ut, noe som kan tyde på at folk ønsker å samles igjen og har god erfaring med det Driftskonferansen leverer.

– Driftskonferansen har vært utsolgt seks år på rad, og er bygget opp gjennom flere år, noe som har gjort at vi har ressurser og tilgang til å få i stand en konferanse av stor skala som gir verdi til våre deltakere, forteller Sakshaug.

Henrik Sakshaug, prosjektleder for Driftskonferansen er overveldet over pågangen for årets konferanse.
Henrik Sakshaug, prosjektleder for Driftskonferansen er overveldet over pågangen for årets konferanse.

Sakshaug trekker spesielt frem viktigheten av fagprogrammet, som er unikt for Driftskonferansen. Det meste av fagprogrammet blir sluppet nå, men det jobbes fortsatt med de siste detaljene. Grunnen til dette forteller han, er at de vil holde noen plasser åpne, slik at de kan tilby deltakerne et oppdatert program med temaer som byggdriftere er opptatt av.

– Driftskonferansen har som mål å hele tiden fornye og forbedre seg, derfor henter vi inn nye foredragsholdere som er aktuelle og sitter med oppdater informasjon innenfor relevante fagområder innenfor aktuelle temaer.

Deltakere fra hele landet

Driftskonferansen er en nasjonal konferanse med mange tilreisende.

– Vi har deltakere fra hele landet, det er tilreisende fra Lindesnes til Nordkapp. Driftskonferansen er en plattform som samler leverandører, utførende, byggeiere og forvaltere med anledning for faglig påfyll og sosialisering på tvers av bransjen over to hele dager, sier Sakshaug.

Lurt å være tidlig ute

Sakshaug har en siste beskjed til de som ønsker å delta, men ikke har sikret seg billett enda.

– I dette tempoet kan det være utsolgt før sommeren, det vil i så fall være rekord for konferansen. Det er lurt å sikre seg billett nå, fordi vi ser at det går ekstremt fort.

Gå ikke glipp av muligheten til å melde på deg og din bedrift på Driftskonferansen 14.-16. september.

Driftskonferansen er Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Konferansen samler årlig 400-450 deltakere og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Årets konferanse arrangeres 14.-16. september om bord på Color Magic. Klikk her for påmelding.

Powered by Labrador CMS