I FRONT: Bravida Norge AS er årets hovedsamarbeidspartner til Driftskonferansen 2022. - En viktig årena for utførende, mener avdelingssjef Jan Erik Herregarden i Bravida Norge AS.

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER: BRAVIDA NORGE AS

Derfor er byggdrifteren viktig for Bravida

Bravida går inn som hovedsamarbeidspartner til Driftskonferansen 2022.

– Byggdriftere er en veldig viktig målgruppe for oss. Vårt primærkundeområde er business to business og da er det viktig med gode relasjoner til de som jobber med drift, sier avdelingssjef Jan Erik Herregarden i Bravida Norge AS.

Mange forbinder Bravida med elektro, men Bravida er en totalteknisk leverandør som tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og spesialområdene brann og sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft, energirådgivning, energioptimalisering og teknisk bygningsdrift. I 2021 omsatte selskapet for 4,1 milliarder norske kroner.

Må være til stede

– Som samarbeidspartner til Driftskonferansen ønsker vi å vise at vi kan levere komplette tjenester. Og så skal vi fortelle hvorfor det er viktig og riktig og tenke totalteknisk når det kommer til anskaffelser av tjenester, sier Herregarden.

Bravida er ledende leverandør av tekniske helhetsløsninger innen service og installasjon i Norden og vil sette sitt preg på fagprogrammet og selve konferansen.

Driftskonferansen er viktig arena for utførende, vi må være til stede. På konferansen bygger vi nettverk og skaper relasjoner. Vi får vist frem produktene våre og vi får tilbakemeldinger om hva markedet ønsker og hva vi kan bli bedre på.

– Vi gleder oss veldig og det er en motivert gjeng fra Bravida som går om bord, lover Herregarden.

– Sterk støttespiller

Som hovedsamarbeidspartner til Driftskonferansen vil Bravida holde flere foredrag og de vil bli prege utstillingsområdet. I tillegg vil Bravida bidra i markedsføringen av årets konferanse som arrangeres 14.-16. september om bord på Color Magic.

– For Driftskonferansen betyr det mye å få en sterk støttespiller som Bravida med på laget. I likhet med Bravida ønsker også vi som arrangør å tilby deltakerne våre totalpakker. Derfor er det viktig å ha med de som også tilbyr tjenester. Med Bravida på laget tar Driftskonferansen nye steg og vi skal samarbeide godt, lover prosjektleder for Driftskonferansen, Martine Singsaas Frøseth.

Driftskonferansen er Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Konferansen samler årlig 400-450 deltakere og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Årets konferanse arrangeres 14.-16. september om bord på Color Magic. Klikk her for påmelding.

Powered by Labrador CMS