DRIFTSKONFERANSEN 11. - 13. SEPTEMBER 2024

– Statsbygg skal bli datadrevet

Cato Wæhle er spesialrådgiver i Statsbygg, og vil fortelle deltakerene på Driftskonferansen 2024 mer om hva Statsbygg tenker om operasjonell teknologi innenfor byggdrift.

Published Last updated

Statsbygg tar med tung kompetanse til Driftskonferansen 2024. Som hovedsamarbeidspartner vil de dele sine erfaringer og visjoner om faget når Kielbåten legger fra kai i Oslo 11. september.

– I Statsbygg så har vi veldig mye operasjonell teknologi, vi har veldig mye god tilgang på data, og vi kommer til å få mye mer data i tiden fremover! 

Datadrevet

Cato Wæhle jobber med teknologi i Statsbygg, og er svært entusiastisk når han snakker om potensialet som ligger i operasjonell teknologi. Han skal legge en strategi for hvordan Statsbygg skal jobbe med dette i dag og i fremtiden.

Cato Wæhle, spesialrådgiver i Statsbygg kommer på Driftskonferansen 2024.

– Statsbygg har bestemt seg for å bli datadrevet. Det betyr at vi må ha kontroll på dataene våre, og vi må bruke de på en god måte for å få innsikt, fortsetter Wæhle.

– Denne innsikten skal vi bruke for å bli bedre på å ha mer effektive bygg som tjener hele samfunnet, og alle de brukerne våre som bruker de eiendommene vi forvalter!

Frir til bransjen

Statsbygg er en stor og ledende aktør, men mener samarbeid og kompetanseutveksling er nøkkelen for å nå de målene de ønsker.

– Det vi fokuserer på nå er hvordan vi skal få dette til. Hvordan Statsbygg kan bli bedre på dette området, og hvordan bransjen kan være med oss, og hjelpe at Statsbygg klarer å oppnå det vi ønsker å få til, avslutter Wæhle.

Fagprogrammet oppdateres

Driftskonferansen blir arrangert 11. - 13. september, og fagprogrammet blir oppdatert fortløpende med spennende foredrag. Fagmessen er også en arena for kompetanseutveksling og diskusjoner rundt gode løsninger. 

Meld deg på Driftskonferansen i dag!

Powered by Labrador CMS