DRIFTSKONFERANSEN 13. - 15. SEPTEMBER 2023

– Er fjerndrift fremtiden?

Driftsmodeller og driftskonsepter er i kontinuerlig utvikling. Samtidig skjerpes miljøkravene og forventningene til de som skal levere løsninger. Hvor går veien videre?

Published Last updated
Mads Mysen i GK Norge.

På Driftskonferansen 2023 er GK Norge hovedsamarbeidspartner, og Mads Mysen blir med på Kielbåten for å holde foredrag om fjerndrift.

– Fjerndrift er muliggjort av skybaserte SD-anlegg, og vi får smart digital driftsstøtte som automatisk finner feil, og gir deg årsaken til feilen, sier Mysen.

– Vi har effektavtaler, og det muliggjør å levere inneklima som tjeneste. Disse verktøyene vil gi deg superkrefter, gjøre deg mer effektiv, og gi deg en mer spennende hverdag, avslutter han.

Driftskonferansen er Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Over 400 fagfolk deltar på den årlige konferansen som arrangeres av NemiTek og fagbladet Byggdrifteren.

I tillegg til Mads Mysen kommer flere dyktige foredragsholdere. De skal snakke om trender og utvikling innen byggdrifterfaget. Eiendomsteknologi, hva du kan gjøre for å redusere energibruken og få smarte tips og råd om hvordan du kan effektivisere driften av ditt bygg og dine anlegg.

Meld deg på Driftskonferansen 2023 her!

Powered by Labrador CMS