Møt fem av deltakerne som skal på Driftskonferansen

Driftskonferansen er rett rundt hjørnet og vi har tatt en prat med fem av deltakerne, for å høre om deres forventninger. Det er god oppslutning på årets konferanse og vi gleder oss til å se alle sammen der.

Published Last updated

Siw Elisabeth Asplund, kam Prosjektsalg i Oras Armatur

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
–For å komme i kontakt med påvirkere i forbindelse med de prosjektene og kundene som vi jobber med, og de kommende prosjektene vi har fremover. Oras har en stor målgruppe og mange personer innenfor vår målgruppe kommer til å være på Driftskonferansen. Dette er en gylden mulighet til å få kontakt med deltakere som ønsker å få informasjon om det Oras Armatur leverer og lære om våre produkter – vi ønsker å vise nyheter, skape gode relasjoner, vise porteføljen vår og svare på spørsmål.

Hva ser du frem til?
–Jeg ser frem til å endelig møte kunder igjen og ikke snakke over en pc-skjerm – det blir godt å møte personer ansikt til ansikt. Dette er en mulighet til å skape nye relasjoner og møte igjen kunder vi ikke har sett på flere år. Vi har mange spennende nyheter og produkter som vi gleder oss til å vise frem. Jeg håper jeg kan bidra til at folk for øynene opp for Oras Armatur.

Linda Kristine Larsson, byggdrifter i Agder fylkeskommune

Hvorfor har du meldt deg på driftskonferansen?
–Jeg har meldt meg på for å lære og være med på noe nytt. Det blir spennende å ta en liten tur ut fra arbeidsplassen og oppleve noe annet. Jeg tror det er store muligheter for å vokse og lære av andre mennesker man møter på konferansen. Her kan man få nye kontakter, som gjør at det kan bli lettere å spørre om hjelp senere. Jeg er nyutdannet og vil lære litt om alt. Jeg synes solceller, ventilasjon, gjenbruk og miljø er veldig interessant.

Hva ser du frem til?
–Jeg ser frem til å møte kollegaer som er i samme bransje som meg selv og lære nye ting. Jeg tror det blir en kul opplevelse.

Morten Westland, automasjonsrådgiver i Oslobygg KFHvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?

–Jeg jobber som automasjonsrådgiver i Oslobygg KF, og driver med SD-anlegg og automasjon. Driftskonferansen er en fin plattform for å se hva som skjer i markedet, få nye impulser og se hva andre tenker. Jeg gleder meg til foredragene og å møte andre fra bransjen og diskutere tematikken. Det er hyggelig å møte folk under en sosial setting som Driftskonferansen er.

Hva ser du frem til?
–Jeg håper jeg får mye utbytte og at jeg kan få tips om løsninger og nye verktøy som jeg kan utforske når jeg kommer tilbake etter konferansen. Man får ikke fullstendige løsninger, men man kan få innsikt og sjekke dette opp senere – om det gjelder måten andre styrer bygg på eller en liten duppeditt som kan være en fin løsning til byggene vi har.

Ivar Lofthus, ingeniør i Lillestrøm kommune

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
–Vi har meldt oss på Driftskonferansen for å få med oss nyheter og bli oppdatert. Man har mulighet til å prate med andre deltakere som jobber med det samme som vi gjør. Da kan vi dele erfaringer og høre hvordan de gjør det i de andre kommunene. Det er viktig å se litt "utover nesetippen", slik at vi kan dra nytte av hverandres kunnskap og erfaringer.

Hva ser du frem til?
–Jeg har vært på tilsvarende konferanser tidligere og min erfaring er at det blir mye spennende jobb-prat og at man kan dra nytte av å prate med representanter fra andre kommuner.

Vi jobber med vedlikehold av kommunenes bygg, og det er veldig interessant å høre hvordan andre jobber. Ting som interesserer oss er blant annet; nye tekniske løsninger for å overvåke bygg, forskjellige løsninger innenfor byggteknikk og forskjellige erfaringer omhandlende miljø. Vi har helt klart bærekraftige mål, og gleder oss til å lære mer om dette på Driftskonferansen.

Snorre Almaas, Driftsingeniør i KLP Eiendomsdrift

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
–Driftskonferansen er jevnt over ett meget bra arrangement med flere gode foredrag, også ett sted hvor jeg treffer mange kjente etter mange år i bransjen.

Hva ser du frem til?
–Årets viktigste saker for meg blir nok EU’s taksonomi for bygg og anlegg samt andre foredrag vedrørende byggingsdrift. Jeg håper på mange gode og tankevekkende foredrag som kan gi oss ett puff i en «grønnere» retning.

Driftskonferansen er Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Konferansen samler årlig 400-450 deltakere og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Årets konferanse arrangeres 14.-16. september om bord på Color Magic. Klikk her for påmelding.

.

Powered by Labrador CMS