Kunsten å lese kroppsspråk

VIDAR HANSEN

Vidar Hansen er regnet som Norges ledende kroppsspråksekspert. Vidar har bakgrunn som etterforsker i politiet. I 2010 fikk Vidar sammen med sin makker politiprisen for blant annet å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Vidar var rådgiver NRK-serien "Kroppsspråk" og ekspertkommentator for TV2 ved kommunevalget i 2019 og stortingsvalget i 2021. I 2020 ga han ut boka «Kunsten å lese kroppsspråk» sammen med Siri Lill Mannes. Boka ble raskt en bestselger og har solgt over 10 000 eksemplarer.

Er fjerndrift fremtiden?

MADS MYSEN
Leder Fagutvikling, GK Norge

Driftsmodeller og driftskonsepter er i kontinuerlig utvikling. Samtidig skjerpes miljøkravene og forventningene til de som skal levere løsninger. Hvor går veien videre? GK Norges Mads Mysen har løftet blikket.

Adiabatisk kjøling - enklere enn du tror

OLE HUGO SANDSNES VIK
Teknisk prosjektleder, Oslobygg KF

Oslobygg KF har testet og dokumentert indirekte adiabatisk kjøling i et pilotprosjekt ved to skoler i Oslo. Teknisk prosjektleder Ole Hugo Sandsnes Vik deler erfaringer fra prosjektet.

Systematisk feilsøking av vannbårne varmeanlegg

HÅVARD STYVE
Energiingeniør, Eta Energi

Energiingeniør Håvard Styve i Eta AS forteller i sitt foredrag om hvordan man kan benytte EOS-verktøy for å avdekke potensial og avvik på bygg og tekniske anlegg. Håvard har lang erfaring med vannbårne varmeanlegg og er ekspert på feilsøking.

Ny veileder for vannbehandling i lukkede varme- og kjøleanlegg

VAN HA DOAN
Seniorrådgiver Forretningsutvikler, KOMPA

Nå er det kommet en ny nasjonal veileder for vannbehandling i lukkede varme- og kjøleanlegg. Veilederen er basert på de seneste bransjestandarder innenfor vannbehandling, samt mangeårig erfaring fra en samlet vvs-bransje. Den gir teoretiske forklaringer til-, og praktiske anbefalinger for prosjektering, drift og vedlikehold av lukkede varme- og kjøleanlegg. Foredraget presenteres av prosjektleder Van Ha Doan i Kompa.

Hvordan forholde seg til eiendomsteknologi?

ROBERT SKRAMSTAD
Daglig leder, Malling Technology

Eiendomsteknologi er på full fart inn i landets bygningsmasse. Proptech-ekspert Robert Skramstad gir deg nyttig råd om hvordan man bør forholde seg til eiendomsteknologi, hvilke muligheter det gir og hva som kommer.

Hvilke forventninger har leietakere til eiendomsteknologi?

SIMEN MALMIN
Leder | Forretningsutvikling, Veni

Simen Malmin, Norges fremste selverklærte smartbygg-ekspert, tar oss med på en reise inn i leietakernes behov og forventninger til smarte tjenester i byggene de jobber i.

Effektiv energistyring: Fra kartlegging til kontroll

CAMILLA DRAUGEDALEN
Fagspesialist avd. Energi og SmartTeknologi, Norconsult

Slik kuttet vi 1 million kilowattimer

TORBJØRN LUNDE
Rådgiver Eiendom, Vestfold fylkeskommune

Norges største videregående skole, Sandefjord videregående, har gjennomgått en omfattende rehabilitering. Resultatet er 1 million kWh spart per. år. Teknisk byggeleder Torbjørn Lunde i Vestfold og Telemark fylkeskommune presenterer hvilke vurderinger de gjorde, og hvilke tiltak de har gjennomført for å oppnå den enorme energibesparelsen.

Effektiv energibruk i helsebygg

OLA LINDH
Senior Ingeniør Energi, Oslo Universitetssykehus OUS

Landets sykehus og helseforetak har redusert energibruken og spart enorme summer på strøm de siste årene. Senioringeniør Ola Lindh ved OUS Eiendom forteller i sitt foredrag om energitiltak og hvordan de forholder seg til høye strømpriser og strømavtaler.

Energiledelse i bygg gir innsikt og resultater

MAGNHILD KALLHOVD
Seksjonsleder Energi og miljø, Oslobygg KF

Magnhild Kallhovd er seksjonsleder i Energi og Miljø i Oslobygg KF. Frem til 2026 skal Oslobygg KF redusere energibruken med 15 prosent. Magnhild Kallhovd forteller i sitt foredrag hvordan Oslobygg KF jobber systematisk på veien mot energimålet.

FDV 4.0 - den smarte forvaltningen

ANDRÈ IBENHOLT OG DAN RICHARD ISDAHL-ENGH
Veifo og ProXpect Drones

Teknisk direktør i Veifo AS, André Ibenholt og administrerende direktør Dan Richard Isdahl-Engh i Proxpect AS presenterer forvatningskonseptet FDV 4.0.

Hvordan påvirker materialvalg innemiljøet?

ANITA SPJØTVOLD
Miljømerking Norge

Anita Spjøtvold jobber som miljørådgiver innen rehabilitering og nybygg i Miljømerking Norge. Alle materialer som brukes i bygninger bidrar på en eller annen måte til innemiljøet. Det er stor variasjon i emisjoner mellom materialtypene og mellom ulike kjemiske produkter, og det er ikke alltid like lett å ta gode materialvalg. Hvordan skal vi manøvrere i jungelen av materialer, og finnes det verktøy som gjør dette enklere?

Praktisk informasjon

Adresse: Hjortneskaia - Filipstadveien 25, 0250 Oslo

Oppmøte og registrering: Kokken 10.00 Siste tidspunkt for innsjekk på båten er kl 13.00

Ombordstigning på båten: Klokken 10.30

Innsjekk og bagasje: Lugarene er tilgjengelig fra klokken 13.15.
Deltakere tar med seg bagasjen til bagasjerom i konferanseavdelingen.

Fagprogram: Programmet begynner klokken 11.00 – onsdag 13. september

Retur: Ankomst Oslo fredag 15. september ca. kl. 10.00

Har du spørsmål?

Kontakt martine@nemitek.no

Powered by Labrador CMS