ÅPNER: Frank Wedde åpner Driftskonferansen 2022.

– Gjør noe vi aldri har gjort før

Årets fagprogram byr på kjente temaer og mange nye ansikter.

Etter to år med pandemi og avlysninger er Driftskonferansen endelig tilbake igjen. Fagprogrammet er i ferd med å ferdigstilles, men ennå gjenstår det noen overraskelser.

– Vi slipper det meste av fagprogrammet nå, men vi jobber fortsatt med de siste detaljene. Grunnen til at vi holder noen foredragsplasser åpne er fordi vi ønsker å tilby deltakerne et oppdatert program med temaer som byggdriftere er opptatt av, forklarer Røine.

Nye ansikter

Nytt av året er at flere tjenesteleverandører kommer inn i programmet.

– Der andre konferanser kjører på med de samme foredragsholderne år etter år, har vi alltid hatt som mål å hente inn nye foredragsholdere til Driftskonferansen. I år har vi også med flere tjenesteleverandører. Det er nytt. De jobber mellom produsenten og kunden og har en unik erfaring som de ønsker å dele.

– Vi hører ofte om produkter og løsninger som skal virke på en bestemt måte og så hører vi fra byggdriftere at det ofte ikke stemmer. En tjenesteleverandør som Bravida snakker med begge parter og får med det både innsikt og kunnskap som de igjen bruker til å tilby bedre tjenester.

Arrangør NemiTek er i gang med en omfattende bærekraftstrategi. Derfor er bærekraft også et tema i år.

– Blant dem som skal snakke om bærekraft finner vi direktør i Trondheim Eiendom, Per-Tore Støen. Trondheim Eiendom er en prisvinnende forvaltningsorganisasjon som alltid søker utvikling. De inspirerer og er blant de flinkeste til å dele av sin erfaringsbaserte kunnskap.

Energi, sikkerhet, proptech

Et bredt sammensatt program venter årets deltakere.
– Det flest etterspør er temaer som omhandler energi og energisparing. Det har vi også i år. I tillegg har vi foredrag om ventilasjon, kunstig intelligens og digitalisering, med blant andre selskaper som Clevair, Noova og Soundsensing.

Hjernekraft

Årets innleder er den ettertraktede foredragsholderen Frank Wedde.

Frank Wedde er hjernetrener og daglig leder av Memolife – verdens første plattform for akselerert læring. Han har bodd ni år i Singapore og vært på TV i Kina, Singapore, Filippinene og Norge på grunn av sine hjerne-ferdigheter.

Wedde har skrevet bøkene «Ligg et hode foran – 12 ferdigheter du trenger før robotene tar over» og «Bli et tallgeni», som begge har fått god mottakelse. Frank er vokst opp i Norge og snakker 8 språk, og han har deltatt i VM i hukommelse.

– Hos oss skal han snakke om hjernekraft. Det vil bli et foredrag som deltakerne kommer til å huske. Lenge, lover Røine.

Driftskonferansen er Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Konferansen samler årlig 400-450 deltakere og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Årets konferanse arrangeres 14.-16. september om bord på Color Magic. Klikk her for påmelding.

Powered by Labrador CMS