Hjernehacks for bedre drift

Verden endrer seg hurtig, og vi må stadig ta til oss nye verktøy, systemer og løsninger. For å akselerere endring, vekst og læring på en effektiv måte, bør du få med deg Frank Weddes forskningsbaserte hjernehacks på Driftskonferansen – og som bonus vil du huske absolutt alt.

Published Last updated

Ved enkle og morsomme grep kan man få til høyt fokus, mer produktivitet, bedre motivasjon og læring i hverdagen.

Wedde er hjernetrener, daglig leder i Memolife, forfatter og foredragsholder. Hans store lidenskap er å gjøre norske virksomheters hverdag bedre, og det gjør han blant annet ved å holde inspirerende og lærerike foredrag.

«Sats for hjernen»

Wedde beskriver Memolife som «Sats for hjernen» og forteller om viktigheten av mental hygiene. ­

– Med de fem hjernehacksene har vi grunnlaget for en god mentalhygiene. Hvis vi ikke tar vare på og trener hjernen, vil det kunne bygge seg opp stress, og da jobber man verken bra i team eller selv, forteller Wedde.

– Gjennom mitt foredrag vil du kunne utforske de fem forskjellige hjernehacksene som vil bidra til å oppnå endring på en smartere, morsommere, mer effektiv og sosial måte. Hjernetrening funker på flere aspekter i livet – enten det er selvledelse, samarbeid med andre, på jobben eller hjemme.

Wow-faktor, humor og huskegaranti

Vi kan forvente wow-faktor, humor, og ikke minst en huskegaranti, slik at du kan ta med deg nyttig kunnskap fra både dette og de andre foredragene tilbake til hverdagen.

På slutten av foredraget vil det bli holdt et digitalt huskespill, der man får praktisert de spennende teknikkene, og får muligheten til å vinne premier.

Gå ikke glipp av muligheten til å melde på deg og din bedrift på Driftskonferansen 14.-16. september.

Driftskonferansen er Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Konferansen samler årlig 400-450 deltakere og har vært fulltegnet de siste åtte årene. Årets konferanse arrangeres 14.-16. september om bord på Color Magic. Klikk her for påmelding.

Powered by Labrador CMS