DRIFTSKONFERANSEN 13. - 15. SEPTEMBER 2023

Mentalist Vidar Hansen kommer på Driftskonferansen 2023

Noen kaller han norges svar på Sherlock Holmes, andre kaller han tankeleser. På Driftskonferansen vil du få oppleve Vidar Hansen i levende live og lære om hvordan han leser andre med hjelp av kroppspråk og kommunikasjon.

Published Last updated
Vidar Hansen - Mentalist

Vidar har bakgrunn som etterforsker i politiet. I 2010 fikk Vidar sammen med sin makker politiprisen for blant annet å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Nå lærer han andre om kroppspråk og kommunikasjon, i tillegg til å være utrolig underholdene samtidig. Han blir med på Driftskonferansen for å lære alle deltakerene der om kroppspråk, i tillegg til å ha det veldig gøy.

– Jeg vil vise og fortelle hvordan du med enkle grep kan fremstå med troverdighet, tydelighet og selvsikkerhet. Dette er viktige egenskaper du kan bruke i alle sammenhenger hvor du kommuniserer med andre mennesker.

Hansen er klar på at han tror alle deltakere vil ha nytte av det han kan lære de.

– Kroppsspråk er en så stor del av kommunikasjonen enten det er i private, sosiale eller profesjonelle sammenhenger, og mestere du dette vil du garantert oppleve større suksess i livet. Jeg vet at kroppsspråk kanskje høres litt kjedelig ut, men jeg lover at dette blir et lærerikt, morsomt og underholdene foredrag.

Meldt deg på Driftskonferansen 2023 i dag!

Powered by Labrador CMS