DRIFTSKONFERANSEN 13. - 15. SEPTEMBER 2023

Hvordan forholde seg til eiendomsteknologi?

Robert Skramstad er daglig leder i Malling Technology, og er ekspert på eiendomsteknologi. Han jobber kontinuerlig med å tilby bedre løsninger mellom bruker og bygg, og med ny teknologi åpner det seg muligheter.

Published Last updated
Robert Skramstad i Malling Technology.

Eiendomsteknologi er på full fart inn i landets bygningsmasse. På Driftskonferansen 2023 kommer Robert Skramstad for å snakke om hvordan de jobber med ny teknologi.

- Eiendomsteknologi er mer enn kun inneklima og energibesparelse! Vi i Malling jobber på begge sider av bordet hele tiden, så vi vet hva brukerene er opptatt av, sier Robert når NemiTek møter han i kontorene til Malling & Co i Oslo.

- Brukerne i dagens bygg forventer noe mer av bygget, og hvordan vi bruker teknologi for å skape merverdi mellom bruker og bygg, det er det vi skal snakke om!

Eiendomshuset Malling & Co forvalter en stor portefølje av næringsbygg, og har tett kontakt med brukerene sine. Den erfaringen Robert har vil han dele med alle deltakerene på Driftskonferansen 2023.

- Vi vil belyse våre erfaringer om hvordan moderne teknologi kan skape denne merverdien og faktisk knytte bygg og bruker sammen på en mye bedre måte, avslutter han.

Driftskonferansen 2023 arrangeres på Kielbåten 13. - 15. september, og programmet i sin helhet kan du se her.

Meld deg på Driftskonferansen 2023 i dag!

Powered by Labrador CMS