DRIFTSKONFERANSEN 13. - 15. SEPTEMBER

Fem deltakere som skal på Driftskonferansen i år

I september legger Kielbåten fra kai i Oslo når vi drar på Driftskonferansen 2023. Her er noen av deltakerene som kommer på båten som forteller oss litt om hvem de er og hvorfor de deltar på konferansen.

Published Last updated

Thomas Hellstrand

Driftsansvarlig, Bratsberg Eiendom Drift AS

Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Jeg er byggdrifter, og har overordnet ansvar for eiendommene i porteføljen vår. Det går i å følge opp forskjellige ting, serviceavtaler, prosjekter på bygg og vedlikehold. Delegering av oppgaver til vaktmestere som jobber hos oss. Vi sitter på 100.000kvm i Grønlandsområdet, kontorer, butikk og lager, for å nevne noe.

Hvorfor deltar du på Driftskonferansen?

Vi har vært med tidligere, og som regel er det bra foredrag. Vi er litt forskjellige fagfolk som kommer fra oss, så da er det greit med paralellsesjoner slik at man kan fordele seg på det som er interessant for den enkelte. Det å få møte leverandører er også viktig for oss. Vi har jo kontakt med noen av de før, men det er alltid fint å få møte gamle kontakter og stifte nye bekjentskaper, ta en runde og se på produkter.

Hva ser du mest frem til på Driftskonferansen?

Jeg kan bare snakke for meg selv, men samensetting av det hele, sosialt og faglig, gjør at totalpakken blir vedlig bra.

Line Marita Amundsen Volle

Daglig leder, Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS

Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Jeg er Daglig leder i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS. Jeg og min Søster begynte i bedriften i 95/97 og overtok i 2008. Skiftet deretter navn til Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift i 2015. Det jeg er mest stolt av er de helt fantastiske folka som jobber her. Vi prøver alltid å være nytenkende og innovative, og det krever mye av de ansatte som er utrolig endringsvillige.

Hvorfor deltar du på Driftskonferansen?

Har fått det anbefalt av flere i bransjen. Vi har satset mye på energibesparende tiltak siste året, og legionellasikring og Apurgo. Apurgo er en av de som har anbefalt oss driftskonferansen. Vi er aktive i bransjen for rekruttering, og Rørentreprenørene og Ingeborg nettverket har også anbefalt oss å bli med på driftskonferansen.

Hva ser du mest frem til på Driftskonferansen?

Skape nye kontakter og nettverksbygging.

Øystein Ødegård

Ass. Driftsjef, Thon Ski AS 

Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Det er jo alt vedlikehold av bygg, vaskere, vektere. Thon Ski er et stort bygg bestående av flere bygg. Det er et stort kjøpesenter i kombinasjon av kontor, kino, hotell og butikker for å nevne noe.

Hvorfor deltar du på Driftskonferansen?

Det er det faglige som jeg syns jeg er veldig bra årene jeg har vært før, jeg har vel vært med tre ganger tidligere. Digitalisering er viktig for oss fremover, vi har vunnet noen bærekraftspriser, og den biten var veldig bra i fjor som vi håper vi kan få mer påfyll på i år.

Hva ser du mest frem til på Driftskonferansen?

Det er en hyggelig tur, og jeg tar med en kollega som ser frem til dette. Man blir kjent folk på en annen måte på Kielbåten.

Magne Fahre 

Driftsansvarlig eiendomsforhold, Norsk Sykepleierforbund

Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Jeg er den eneste i eiendomsenheten hos oss, selv om vi har eiendom i hele Norge. Vi har vel rundt 20 næringseiendommer, og like mange leiligheter som jeg drifter. Det er kontorer til sykepleierforbundet, og i tillegg pendlerleiligheter for de som valgt inn som ledere og forskjellige verv forbundet.

Hvorfor deltar du på Driftskonferansen?

Vi har jo alltid fokus på ENØK, energi og alt det der, så det er alltid interessant. Men alt innen drift er interessant for meg. Man lærer ingenting om man bare sitter på kontoret, så i år bestemte jeg meg bare for at jeg måtte komme meg ut og få snakke med likesinnende. Jeg har et lite øye med overvåkingsanlegg, SD-anlegg, toppsystemer og den type ting.

Linda Kristine Larsson

Byggdrifter, Agder fylkeskomune

Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Mitt navn er Linda Kristine Larsson. Jeg jobber på Sam Eyde videregående skole som byggdrifter. Jeg tok fagbrevet for ca. 1.5 år siden og var så heldig og få fast jobb her hvor jeg var lærling. Mine arbeidsdager er utrolig forskjellige. Alt fra avfallshåndtering til å tilkalle en rørlegger ved f.eks. lekkasje. For det meste så styrer jeg SD anlegg, sjekker ventilasjonsanleggene og bytter filter når det er behov utenom service, avfallshåndtering, post, møbler, fikse ødelagte møbler/ting, låser, alarmer, brann, heis, sprinkeltester, farlig avfall og gass kontroller, brukerstøtte, arrangementer, lyskilder, snekre, male, bestillinger og handling. Egentlig en alt mulig dame som gjør litt av alt.

Hvorfor deltar du på Driftskonferansen?

Jeg var med i fjor på driftskomferansen og syntes det var veldig gøy og lærerikt. Møtte mange flinke personer, bra opplegg og fremføring, mye nytt, ny tenking og synspunkt på ting. Alt i alt utrolig bra og lærerikt, så gleder meg masse til årets konferanse.

Hva ser du mest frem til på Driftskonferansen?

Jeg ser mest frem til og møte nye mennesker, lære, se, forstå mere og masse moro med alt som skjer.

Powered by Labrador CMS