DRIFTSKONFERANSEN 11. - 13. SEPTEMBER 2024

Her er årets fagprogram

Statsbygg og Norges fremste FDVU-ekspert. Sjekk ut årets fagprogram.

Published Last updated

11.-13. september samles byggdriftere og eiendomsforvaltere fra hele landet på Driftskonferansen 2024. Over 150 fagfolk har allerede sikret seg deltakerplass på Norges største konferanse for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. 

Nå er fagprogrammet klart.

– Driftskonferansen har som mål å styrke kunnskapen og ferdighetene til landets fremste byggdriftere gjennom et omfattende fagprogram. Fagprogrammet gir en god innsikt i de nyeste trendene og utfordringene innen forvaltning og drift av bygg. I år legger vi vekt på langsiktig planlegging, hvor bygg må vedlikeholdes og utvikles for å utnytte sitt fulle potensial, forteller kompetansesjef i NemiTek, Thomas E. Fransrud.

Thomas Fransrud
Thomas E. Fransrud, sjef for aktivitet og kompetanse i NemiTek.

Årets fagprogram dekker de største og viktigste oppgavene en byggdrifter har i sitt daglige virke. 

– Vi fokuserer på betydningen av samarbeid for å styrke prosjekter gjennom aktiv deltakelse fra driftspersonell, samt viktigheten av å utdanne byggdriftere i datadrevet kunnskap, AI og eiendomsteknologi. I tillegg diskuteres strategier for å optimalisere byggdrift etter faktiske bruksbehov og prioriteringer i design av energieffektive VVS-systemer, oppsummerer Fransrud.

Bjørberg, Statsbygg og Hyttfors

Statsbygg er årets samarbeidspartner til Driftskonferansen. Sammen med Norges fremste FDVU-ekspert, Svein Bjørberg og den anerkjente foredragsholderen Stefan Hyttfors, åpner de årets konferanse om bord på Color Magic.

– Vi er stolte av å ha med statens byggherre og forvalter - Statsbygg - med som samarbeidspartner. Under konferansen vil Statsbygg blant annet dele sin visjon om å utnytte operasjonell teknologi for å forbedre bygningsdriften.

– Svein Bjørberg kjenner de aller fleste. Han er blant de i landet som har jobbet lengst og mest med verdibevarende vedlikehold og forvaltning. Hans enorme erfaring har blitt høstet og delt utallige ganger og vi er glade for å ha ham tilbake på Driftskonferansen.

– Stefan Hyttfors er blant de fremste foredragsholderne i Skandinavia og som holder foredrag over hele verden. Han er en anerkjent futurist som i sitt foredrag tar oss med inn i fremtiden - en verden av teknologi, kunstig intelligens, trender og bærekraft.

– Betydelig verdi

Over 150 deltakere er allerede påmeldt konferansen som har vært utsolgt de siste 10 årene. Over 400 fagfolk deltok på Driftskonferansen i 2023.

– Deltakelse på årets Driftskonferansen gir deg en betydelig verdi i form av nettverksbygging, faglig påfyll og erfaringsutveksling. Fagmessen om bord gjør Driftskonferansen til en effektiv salgsarena hvor du møter over 30 leverandører og produsenter. I alt vil du som deltaker på konferansen stå godt rustet til å håndtere dagens og fremtidens utfordringer innen forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, avslutter Thomas Fransrud.

Klikk her for å lese hele fagprogrammet 

Powered by Labrador CMS