DRIFTSKONFERANSEN 11. - 13. SEPTEMBER

– Ingen bygg driftes optimalt

Med dagens raske teknologiske utvikling er det et mylder av løsninger og produkter man kan velge i. Hvordan skal man navigere landskapet? Det vil Joakim Lindh fra Airthings prøve å hjelpe med på Driftskonferansen.

Published Last updated
Joakim Lindh er ansatt som produktdirektør i Airthings.

Rett ved Slottet i Oslo sitter Airthings og jobber intenst med en rekke produkter som de etterhvert har fått i sin portefølje. Joakim Lindh har vært i selskapet i et par år, og har tidligere jobbet med både teknologi og digitalisering. Nå vil han hjelpe deltakerene på Driftskonferansen med å navigere i en jungel av nye teknologiske løsninger.

For drifterene

– Jeg pleier å si at det ikke finnes et eneste bygg i hele verden som driftes optimalt, forteller Lindh, litt satt på spissen.

– Og det er jo sånn at den teknologien vi har i dag, den er ikke den samme som vi hadde i går, og det er ikke den samme som vi kommer til å ha i morgen.

– Teknologien utvikles jo utrolig fort, faktisk fortere enn vår evne til å tilpasse oss.

Etter å ha jobbet med teknologi i en årrekke, håper Lindh han kan gi innsikt til deltakerne på Driftskonferansen.

– Dere kan se frem til et sprakende foredrag, med problemløsning ved hjelp av ny teknologi, avslutter Lindh.

Driftskonferansen er den største areanen

Som alltid blir Driftskonferansen arrangert på Kielbåten, 11. - 13. september. Konferansen har i en årrekke samlet over 400 deltakere og leverandører som brenner for byggdrift. I år er intet unntak. Se hele fagprogrammet her, og meld deg på konferansen før den blir utsolgt!

Det er også fortsatt ledige plasser i fagmessen.

Powered by Labrador CMS