DRIFTSKONFERANSEN 13. - 15. SEPTEMBER

Utstiller for første gang

Snart er det klart for Driftskonferansen 2023, og Østheim Eiendomsservice er med som utstiller for første gang, og er kanskje de som gleder seg aller mest.

Published Last updated

Et helhetlig blikk på drift

Daglig leder i Østheim Eiendsomsservice, Thomas Lind, gleder seg til Driftskonferansen 2023.
Daglig leder i Østheim Eiendsomsservice, Thomas Lind, gleder seg til Driftskonferansen 2023.

NemiTek møter daglig leder i Østheim Eiendomservice Thomas Lind på et hotell i Oslo sentrum der han skal ha en befaring av bygget.

– Generelt så bruker vi driftsblikket vårt for å se etter feil, mangler, muligheter, og hvordan vi skal ta vare på byggene på best mulig måte, sier daglig leder Thomas Lind.

Østheim Eiendomsservice er en del av Østheimgruppen, og jobber helhetlig med drift av eiendommene til kundene sine. 

– Vi er både vaktmesterselskapet, snekkerselskapet og renholdsselskapet. Vi leverer altså en bredde av disse tjenestene som er relatert til drift, forteller Lind.

Sammen fokuserer han på god kultur og «hovmesterblikk» internt i selskapet. Siden selskapet startet i 2021 har de fått på plass store kunder og avtaler.

– Vår hovedoppgave er rett og slett å sørge for at det ikke ligger strødd søppel rundt omkring, sørge for at alle de tekniske delene fungerer som de skal trekke inn riktig fagfolk når det er nødvendig, sier avdelingsleder Kim-Andrè Johanessen Olsen.

 

Fra venstre: Anders Sandmæl, daglig leder i Brannfag og Thomas Lind skal sammen være utstillere på Driftskonferansen 2023.
Fra venstre: Anders Sandmæl, daglig leder i Brannfag og Thomas Lind skal sammen være utstillere på Driftskonferansen 2023.

Fokus på brannsikkerhet

Brannfag er samarbeidspartner med Østheim, og de er med på befaringen for å bidra til brannsikkerheten i bygget.

– Vi skal i gang med en brannrevisjon, at vi skal se på en helhetlig vurdering av brannsikkerheten i bygget med tanke på dokumentasjon, funksjoner, kontroll og rutiner., sier daglig leder i Brannfag, Anders Sandmæl.

 

Utstiller på Driftskonferansen for første gang

Lind har vært med på Driftskonferansen mange ganger som deltaker, men i år er han for første gang med som utstiller, sammen med Brannfag. Han er raskt ute med å påpeke verdien av arrangementet.

– Vi bruker Driftskonferansen helt aktivt som møteplass, et sted å bygge nettverk, et sted å blomstre det vi er så opptatt av, og ikke minst lære veldig mye av de andre driftere rundt omkring i landet, avslutter Lind.

Driftskonferansen nærmer seg nå med stormskritt, og det er fortsatt noen få ledige plasser igjen!

Powered by Labrador CMS