DRIFTSKONFERANSEN 11. - 13. SEPTEMBER

Trekløver med 75-års jubileum – feirer ombord Kielfergen

I år er det tre leverandører som gleder seg ekstra mye til konferansen. Til sammen fyller de nemlig 75 år. Det skal selvfølgelig markeres med stil til glede for både nye og eksisterende kunder.

Published Last updated
F.V: Jarle Strømmegjerde og Anders Lungård fra Stranda Ventilasjon, John-Kåre Krokene fra Niprox, Henrik Sakshaug fra NemiTek.

Driftskonferansen har i år, og som alltid, full utstilling med 34 utstillere. De som tidligere har vært med kjenner til mange som trofast er med hvert år. Både for å snakke med eksisterende kunder, men også stifte nye bekjentskaper. To av dem er TermoRens og Nirpox, som begge jobber med vannbehandling.

– Vi har vært med i en årrekke, og blir som alltid med i år igjen. Men i år tenkte vi at vi burde slå på stortrommen, sier John-Kåre Krokene fra Niprox.

Jubileum for alle tre

I tillegg skal Stranda Ventilasjon stille ut sammen med Niprox og TermoRens. Alle tre har jubileum i år, og velger å feire litt ekstra på Driftskonferansen.

Niprox fyller nemlig 20 år, TermoRens 30 år, og Stranda Ventilasjon 25 år: Altså 75 år til sammen.

De har derfor sikret seg et eget område i utstillingen - for å ha mer boltreplass til seg og kunder i anledning jubileet. 

Ombord Kielfergen var arrangør NemiTek, representert med Henrik Sakshaug og Martine Singaas Frøseth, sammen med en representant fra Color Line, samt med Niprox og Stranda Ventilasjon. Se video fra befaringen i toppen av saken.

Daglig leder i Stranda Ventilasjon, Jarle Strømmegjerde, har ikke vært med som utstiller på Driftskonferansen tidligere, men forteller at de gleder seg stort til å endelig være med.

– Vi fikk en invitasjon fra Niprox om å være med på et spesielt opplegg. Og etter å ha vært her på befaring har vi troen på at dette blir en innertier! 

Fortsatt ledige plasser

Per dags dato er det 10 plasser ledige i utstillingen, så de som ønsker å være med må bestille plass så snart som mulig.

Allerede er det over 200 påmelde på konferansen, og totalkapasiteten er på 400. Vi anbefaler derfor alle som er interessert i å være med, om å melde seg på så snarest mulig. 

Se fagprogrammet her, meld deg på som utstiller eller som deltaker.

Powered by Labrador CMS